Stressless You in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Het Noorse designmerk Ekornes heeft het geprezen Stressless ontwerp de afgelopen 40 jaar optimaal verfijnd en het zitcomfort tot in de puntjes geperfectioneerd. Met als resultaat: de Stressless You.
Ultiem zitcomfort en oogstrelend design: de Stressless You brengt het beste uit de werelden van luxe zitcomfort én Scandinavisch design samen in een vernieuwd en innovatief concept.
Wilt u rechtop zitten, achterover leunen of liever horizontaal loungen? Stressless You heeft het allemaal!

Perfectie van Stressless You

Door het BalanceAdapt systeem, is uw lichaam in elke positie perfect in balans. Het Plus™ systeem biedt optimale ondersteuning voor uw hoofd, schouders, nek en onderrug.

Neem ook een kijkje in onze Comfort & Relaxstudio

Op uw lijf geschreven

De innovatieve banken en fauteuils zijn geheel naar wens samen te stellen. Design, zitcomfort, materiaalkeuze en kleur? U bepaalt het helemaal zelf.

Stressless You bij Haverkort

Ultiem zitcomfort… hoe voelt dat precies? Gewichtsloos. Alsof alle stress van u afglijdt! Dit is echt iets dat u zelf moet ervaren! Ervaar het zelf en kom proefzitten bij Haverkort!

Comfort & Design

De Stressless You kent een uitzonderlijk hoge mate van kwaliteit en klasse en is door z’n vorm en uitstraling een echte eyecatcher.

Bekijk ook onze Stressless collectie

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.