Laag-30.jpg

Maatregelen Haverkort Interieurs en Montèl Coevorden i.v.m. het Corona virus

Beste klant,

Het RIVM heeft de richtlijnen aangescherpt betreffende het Corona virus. We laten u graag weten hoe wij als Haverkort Interieurs en Montèl Coevorden hiermee omgaan.

We zijn gewoon open!
We zijn geopend op de tijden die u van ons gewend bent. U bent dus van harte welkom. Wel werken we met minimale bezetting om het aantal contactmomenten tot een minimum te beperken. We hopen op uw begrip. Maandag gesloten. Dinsdag, woensdag en vrijdag 10.00 - 17.30 uur. Donderdag 10.00 - 21.00 uur. Zaterdag 10.00 – 17.00 uur. Elke zondag van 12.00 - 17.00 uur.

Extra service: winkelen buiten reguliere openingstijden
We bieden u de mogelijkheid om ons, buiten de reguliere openingstijden, op afspraak te bezoeken. U winkelt dan in een vrijwel lege, veilige showroom. Er is een verkoopspecialist voor u aanwezig. Dat mag ter oriëntatie, maar als u foto's, afmetingen en een plattegrond meeneemt nemen we de tijd om u te voorzien van een professioneel interieuradvies.

Voorbereiding op uw afspraak
In de aanloop naar uw afspraak zou u deze gegevens ook per mail aan kunnen leveren. Aan de hand van de door u aangeleverde gegevens zullen wij ons zorgvuldig voorbereiden op uw komst met een GRATIS vakkundig interieuradvies, kleuradvies en/of 3D tekening. Op deze manier en is uw bezoek zo effectief mogelijk.

Hygiëne in de winkel
Haverkort Interieurs en Montèl Coevorden blijven actief en houden zich aan de richtlijnen. Daarom hebben we extra maatregelen genomen om hygiënisch te werken en de risico's zo klein mogelijk te houden. Zo maken we extra schoon, hanteren we een ontsmettingsprotocol voor alle contactoppervlakken zoals tafelbladen, schakelaars, deuren en deurklinken, gebruiken we papier i.p.v. handdoeken, schudden we geen handen en houden we minimaal 1,5 meter afstand tot onze medemens. Daarnaast nemen we alle noodzakelijke overige maatregelen.

We doen er, ook in deze tijden, alles aan om u een optimale winkelbeleving te bieden. Onze showroom meet 10.000 m2, dus u heeft volop ruimte om te winkelen en op veilige afstand van andere mensen te blijven. We verzoeken u te betalen met Pin of mobiele telefoon. Het Pinapparaat wordt na elk gebruik ontsmet

Niet fit of twijfels?

Bent u zelf niet fit? Blijf dan alstublieft thuis. Mocht u een afspraak met ons hebben gepland. Neem even contact met ons op, dan verplaatsen we de afspraak.

Leveranciers
Leveranciers zijn van harte welkom. Hen wordt verzocht hun levering zelfstandig te lossen in een speciaal daarvoor bestemde sluis, zodat er geen contact is met onze collega’s van logistiek. We hebben uitsluitend telefonisch contact.

Bezorgen
Bezorgen doen we zoals gebruikelijk op afspraak. We hanteren een afstand van 1,5 meter tot andere mensen. We hebben maatregelen genomen om, ook bij u op locatie, schoon en hygiënisch te kunnen werken. Voelt u zich niet fit? Meld het ons. Dan stellen we het bezorgmoment uit.

Serviceafspraken
Afspraken m.b.t. service en garantie stellen we, indien mogelijk, zoveel mogelijk uit. We houden hieromtrent nauw contact met onze klanten, telefonisch of per mail.

We willen ook in deze moeilijke tijden graag contact met u houden, maar op een veilige manier. Wij voelen de zorgplicht voor onze klanten en doen er alles aan om u maximaal van dienst te zijn bij een zo laag mogelijk risico voor u en onze medewerkers.

Voorbehoud
De onderwerpen in dit bericht zijn afhankelijk zijn van de maatregelen die de overheid neemt of nog gaat nemen. Het kan dus zijn dat bepaalde onderwerpen qua actualiteit achterhaald worden door de tijd en opnieuw tegen het licht moeten worden gehouden.

Wij hopen op uw begrip en bedanken u op voorhand voor uw medewerking. Gezamenlijk doen we er alles aan om te waken over uw én onze gezondheid.

Herman Haverkort

directeur

Haverkort Interieurs en
Montèl Coevorden