Laag-30.jpg

Maatregelen Haverkort Interieurs en Montèl Coevorden i.v.m. het Corona virus

Beste klant,

We zijn tijdelijk gesloten tot en met 19 januari 2021!
We zijn gewoon bereikbaar voor al uw service-, leverings- en interieurvragen! Ook kunt u een afspraak maken voor thuisadvies op maat, via 0524 512603 of info@haverkort-interieurs.nl.
Bekijk ook onze opruimingsmodellen op deze website. Hebt u iets moois gezien? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Leveranciers
Leveranciers zijn van harte welkom. Hen wordt verzocht hun levering zelfstandig te lossen in een speciaal daarvoor bestemde sluis, zodat er geen contact is met onze collega’s van logistiek. We hebben uitsluitend telefonisch contact.

Bezorgen
Bezorgen doen we zoals gebruikelijk op afspraak. We hanteren een afstand van 1,5 meter tot andere mensen. We hebben maatregelen genomen om, ook bij u op locatie, schoon en hygiënisch te kunnen werken. Voelt u zich niet fit? Meld het ons. Dan stellen we het bezorgmoment uit.

Serviceafspraken
Afspraken m.b.t. service en garantie stellen we, indien mogelijk, zoveel mogelijk uit. We houden hieromtrent nauw contact met onze klanten, telefonisch of per mail.

We willen ook in deze moeilijke tijden graag contact met u houden, maar op een veilige manier. Wij voelen de zorgplicht voor onze klanten en doen er alles aan om u maximaal van dienst te zijn bij een zo laag mogelijk risico voor u en onze medewerkers.

Voorbehoud
De onderwerpen in dit bericht zijn afhankelijk zijn van de maatregelen die de overheid neemt of nog gaat nemen. Het kan dus zijn dat bepaalde onderwerpen qua actualiteit achterhaald worden door de tijd en opnieuw tegen het licht moeten worden gehouden.

Wij hopen op uw begrip en bedanken u op voorhand voor uw medewerking. Gezamenlijk doen we er alles aan om te waken over uw én onze gezondheid.

Herman Haverkort

directeur

Haverkort Interieurs en
Montèl Coevorden