Beautiful Life in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

De Provence… veel mensen zijn dol op de heerlijke, warme ambiance van deze streek. Zou het niet heerlijk zijn om dat gevoel in uw eigen huis te creëren? Dat kan, met de prachtige meubels en lifestyle artikelen van Beautiful Life. C’est bon, la vie!
Wilt u die heerlijk nonchalante, Franse sfeer in uw eigen interieur creëren? Dan kunt u bij Haverkort Interieurs echt uw hart ophalen. In onze inpandige woonboerderij vindt u een speciale afdeling landelijk en lifestyle, die maar liefst 1500 m² groot is.


Robuust & Onafgewerkt

De meubelen van Beautiful Life kenmerken zich door robuust, onafgewerkt hout. Dikwijls zijn de noesten en groeven in de tafels en eetkamertafels nog zichtbaar.

Bekijk ook andere tafels in onze collectie

Unieke collectie

Beautiful Life straalt vakmanschap uit, waarvoor alleen de beste materialen zijn gebruikt, zoals schitterend hout, prachtige stoffen in zachte tinten en stoer kwaliteitsleer.

Mooie uitstraling

Banken, fauteuils (ook met relaxfuncties), eetkamerstoelen en kasten, maar ook de tafels van Beautiful Life geven uw leefruimte meteen een bijzondere en mooie uitstraling.

Beautiful Life bij Haverkort

Wilt u ook kennismaken met onze Beautiful Life collectie? Kom deze prachtige meubelen bekijken bij Haverkort Interieurs.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.