Cartel Living in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Exclusief en strak design van Nederlandse makelij, voor een eerlijke prijs… dat is Cartel Living.
Dit merk vervaardigt schitterende banken en hoekbanken, stoelen, eetkamerstoelen, fauteuils en tafels met een eigentijdse, soms nonchalante vormgeving.

Toonaangevend design

Cartel Living staat voor kwalitatief hoogwaardige, maar betaalbare meubelen. Van design banken, hoekbanken en fauteuils tot tafels en eetkamerstoelen.

Oer-Hollandse fabrikant

De krachten van het oer-Hollandse merk Cartel Living zijn de eerlijke prijs/kwaliteits- verhouding en de grote collectie aan stoffen en leersoorten.

Bekijk ook het Nederlandse merk Topform

Trendy kleuren en materialen

De moderne meubelen kunnen worden uitgevoerd in stof of kwaliteitsleer, waarbij u kunt kiezen uit een enorm scala aan trendy kleuren en materialen.

Cartel Living bij Haverkort

Vernieuwend design hoeft echt niet peperduur te zijn. Kom proefzitten bij Haverkort en ontdek de Cartel Living collectie!

Bekijk ook onze Montèl Brandstore

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.