Cloak, in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Pure eenvoud, logisch in vormgeving en toch verrassend. Dat is de Cloak.
Vorm, functie en vakmanschap komen samen en versterken elkaar in elk Cloak design.
Een bank een ingetogen, tijdloze en vanzelfsprekende uitstraling geven, alsof deze er altijd al was… maar wie goed kijkt wordt tóch verrast! Dat is de kunst die Daalder als geen ander verstaat en keer op keer weet te vertalen naar een nieuw zitmeubel.


Cloak meubelen

Pure vormgeving, pure kwaliteit, puur comfort en simpel tegelijk....Cloak is een opvallende collectie tijdloze en hoogwaardige banken. Elke Cloak verrast!

Bekijk ook onze verrassende Varièr collectie

Hoogwaardige materialen

U krijgt 10 jaar garantie op de constructie van elke Cloak. U kunt uw Cloak naar wens 'aankleden' en daarbij kiezen uit een breed scala aan bekledingsmaterialen, zowel stof als in leder.

Oer-Hollandse kwaliteit

Cloak maakte in 2004 als oer-Hollands label haar entree en is niet meer weg te denken uit de designwereld. Bekijk de bijzondere Cloak collectie bij Haverkort.

Ontwerper Hans Daalder

Een armlegger die dienst doet als armleuning, tafeltje of poef, een bank met schuivende rugdelen, een voetensteun verstopt onder de bank...Daalder voorziet elk model van een knipoog.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.