De Ploeg in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

De Ploeg is vernieuwend, tijdloos en integer. De vakmensen van De Ploeg ontwikkelen ambachtelijke meubelstoffen en raambekleding en werken uitsluitend met duurzame en eerlijke materialen.
Daarbij staat respect voor de mens en de wereld om ons heen centraal en krijgt het comfort van de leef- en werkomgeving van de mens de hoogste prioriteit.


Hoogwaardige meubelstoffen

De meubelstoffen worden toegepast op meubels van topmerken. Bij het ontwerpen van onze meubelstoffen staan functionaliteit, innovatie en duurzaamheid centraal.

Bekijk onze Leolux collectie, één van onze topmerken

Talloze combinaties denkbaar

Uniek is dat De Ploeg collecties naadloos op elkaar aansluiten en er combinaties tussen meubel- en gordijnstoffen gemaakt kunnen worden.

Geïnteresseerd of interieuradvies nodig?

De Ploeg meubel- & gordijnstoffen

De hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen die door De Ploeg ontwikkeld worden zijn ambachtelijk geweven.

De collectie van o.a. De Ploeg vindt u op onze Woontextiel afdeling

De Ploeg bij Haverkort

Design stoffen en raambekleding van topkwaliteit die slijtvast en duurzaam zijn. De Ploeg staat garant voor warmte en optimaal menselijk comfort.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.