Design on Stock in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Design on Stock biedt veelzijdige meubelen die zeer comfortabel zijn, maar zeker ook praktisch. Design on Stock klópt gewoon. De vijf topontwerpers van Design on Stock zijn Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg, Gijs Papavoines en Edward van Vliet. Zij halen met liefde het uiterste uit hun creatieve talent en hebben al vele design liefhebbers blij gemaakt met iconische ontwerpen zoals de Bloq bank (Roderick Vos), fauteuil Limec (Gerard van den Berg), kussenbank Heelz (Marike Andeweg), stoel Penta (Gijs Papavoines) en de ToiToi kruk annex bijzettafel (Edward van Vliet).


Schakelbare zitelementen

Design on Stock biedt u de mogelijkheid om uw eigen bank of hoekbank samen te stellen uit diverse modules. De mogelijkheden van de modulaire bank zijn eindeloos!

Bekijk ook andere (hoek)banken in onze collectie

Made in Holland

Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Elk meubel krijgt het ‘Made in Holland’ stempel.

Ontdek ook het Nederlandse merk Label bij Haverkort Interieurs

Topdesign bij Haverkort

Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek.

Kers op de taart

Design on Stock biedt een keur aan opvallende, slimme en kleurrijke accessoires, die uw interieur uniek en helemaal af maken. Bekijk de Design on Stock collectie bij Haverkort.

Uniek bij Haverkort de woonaccessoires uit de VT wonen Conceptshop

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.