Gelderland in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Modern design, geïnspireerd door Scandinavische ontwerpen. Dat is Gelderland.
Dit Hollandse meubelmerk werd al opgericht in 1935 en het ambachtelijke vakmanschap van toen zien we ook nu nog terug in de ontwerpen van de diverse Gelderland banken en fauteuils.
Met een Gelderland haalt u een stukje kwaliteit en klasse in huis.

"De tijd vliegt"
Alles lijkt sneller te gaan en te moeten veranderen.
Maar de Gelderland klassieker 6511 en 7610 met zijn tijdloze vorm trekt zich daar weinig van aan.
Alleen de vernieuwde pootjes dan, die zijn net iets meer van nu.
En daarmee weer bij de tijd voor de komende jaren.

Innovatief design

De banken en fauteuils zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De romp bestaat voornamelijk uit massief beukenhout, waarop u maar liefst 20 jaar garantie krijgt.

Uw woonplezier gegarandeerd

Gelderland & Comfortabel

De nadruk ligt op het zitcomfort. Gelderland zitmeubelen hebben een vulling van polyether en koudschuim, waardoor u op een Gelderland uitermate lekker zit.

Afneembare hoezen

Praktisch is een Gelderland ook: de hoezen zijn afneembaar en kunnen perfect worden gereinigd, of vervangen door een andere hoes. Zou houdt u uw Gelderland mooi up-to-date.

Nederlands topontwerper Jan des Bouvrie

Jan de Bouvrie ontwerpt al sinds 1969 voor Gelderland en staat bekend vanwege zijn strakke, elegante meubelen. Enkele van zijn klassiekers zijn nog steeds bestsellers.

Wilt u ook een topontwerp van uw nieuwe interieur?

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.