Interstar in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Interstar: dat is Maatwerk met een hoofdletter!
Interstar produceert kasten die modulair opbouwbaar zijn en dus volledig naar uw wens worden gemaakt. Voor elk interieur heeft Interstar de perfecte oplossing. De mogelijkheden zijn echt onbegrensd. Niet voor niets won dit merk in 2011 de Meubel Award.
Tevens verkrijgbaar bij Haverkort Interieurs: Interstar eetkamertafels, salontafels en dressoirs met dezelfde afwerking als uw kast.

Maatwerk met een hoofdletter

Interstar produceert kasten die modulair opbouwbaar zijn en dus volledig naar uw wens worden gemaakt. Slim en ethetisch Hollands design in zijn beste vorm!

Wij zorgen voor een perfect eindresultaat

U wilt een inbouwhaard?

Interstar bouwt de kast eromheen. De lelijke kabels en snoeren van uw tv- en audioapparatuur worden weggewerkt door een superslim kabelpaneel van Interstar.

Combineer Interstar met het wandsysteem Riegel

Interstar bij Haverkort

Voor elk interieur heeft Interstar de perfecte oplossing. De mogelijkheden zijn echt onbegrensd. Maakt een afspraak voor een advies op maat.

Maak een afspraak voor een wandadvies op maat

Tv uit het zicht?

Ook uw tv kan volledig uit het zicht worden weggenomen wanneer u dat wenst. Met de Interstar tv-lift verdwijnt het scherm achter een strak meubelpaneel.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.