Kendix in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Op zoek naar originele en hoogwaardige gordijnstoffen of raambekleding die de sfeer van uw interieur versterken en uniek maken? Haverkort Interieurs laat u graag kennismaken met de exclusieve stoffen van Kendix. Het wooncomfort van vandaag wordt bepaald door de kwaliteit, kleur en vlakverdeling van de aanwezige materialen en de lichtinval in een woonruimte.
Gordijnen en raambekleding spelen hierin een zeer grote rol en zijn absoluut sfeerbepalend.


Oog voor detail, dàt is Kendix

De opvallende dessins in de collectie van Kendix en het oog voor detail van deze gerenommeerde stoffenfabrikant zijn internationaal vermaard.

Bekijk ook onze De Ploeg gordijn & stoffen collectie

Kendix bij Haverkort

De collectie van Kendix bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal kamerhoog.

De collectie van o.a. Kendix vindt u op onze Woontextiel afdeling

6 woon- sfeergroepen

De collectie van Kendix is ingedeeld in 6 woonsfeergroepen: Multi colour, Nature, Sun, Moon, Light en Sign. Deze sfeergroepen helpen u bij het bepalen van de gewenste sfeer in uw huis.

Gaat u voor een bijzondere sfeer?

Uiteraard denken de specialisten van Haverkort graag met u mee. Laat u inspireren en adviseren door één van onze adviseurs.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.