Metaform in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Metaform staat voor maatwerk, flexibiliteit en modern design. Een Metaform tafel bestaat dikwijls uit meerdere onderdelen, waardoor u het meubel flexibel en naar eigen wens kunt inzetten.
Zo ontwierp het merk verschillende bijzettafel- en salontafelsets die bestaan uit twee of drie losse units, die al dan niet variëren in grootte.
Bovendien kunnen de meeste Metaform tafels voor u op maat gemaakt worden.


Veelzijdige kwaliteitsmeubelen

De collectie van Metaform bestaat uit allerlei tafels zoals salontafels, bijzettafels, wandtafels en eetkamertafels. Welk soort tafel past qua afmeting en vormgeving bij uw leefruimte?

Bekijk ook andere tafels in onze collectie

Kwaliteit gegarandeerd!

De frames van de Metaform tafels zijn gemaakt van staal dat gelakt, verchroomd of RVS is. Het staal wordt in de eigen fabriek gelast en afgewerkt. Kwaliteit gegarandeerd!

Kijk voor eetkamertafels ook in onze Bert Plantagie Brandstore

Metaform bij Haverkort

Geniet van de schoonheid van de meubelen van Metaform bij Haverkort. Welk design zou de bekroning zijn op uw interieur? Kom gerust eens langs, onze woonadviseurs helpen u graag!

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.