Montèl in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

U bent op zoek naar een voordelige bank of hoekbank, maar u wilt liever niet inleveren op kwaliteit en vormgeving? Montèl bewijst dat een kwalitatief hoogwaardige design bank of hoekbank beschikbaar is voor elk budget. De Montèl Brandstore van Haverkort is exclusief in Drenthe! Bij Haverkort betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een Montèl bank, hoekbank of fauteuil. Ook verkrijgbaar bij Haverkort: prachtige Montèl salontafels, eetkamertafels en -stoelen en (relax)fauteuils voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Een Montèl is mooi. De prijs nog mooier!


Stapelkorting

Hoe meer je koopt, hoe meer korting*

Profiteer van stapelkorting bij Montèl! Je krijgt standaard korting op je aankoop, maar hoe meer items je koopt, des te meer korting je ontvangt. Maak je zithoek compleet met een mooi vloerkleed, leuke salontafel of een bijpassende fauteuil.

Tot wel 10% korting!

Start het nieuwe jaar met een geheel vernieuwd interieur. Bij drie items ontvang je maar liefst 10% korting. Bij 2 items is het 7,5% en bij één item is het 5% korting.Montèl Brandstore

De Montèl Brandstore van Haverkort is exclusief in Drenthe! Laat u adviseren door de ervaren medewerkers van Montèl, de grootste zitspecialist van Nederland!

Exclusief in Drenthe!

De hele Montèl collectie in onze showroom. Ook alle banktoppers: de beste keuze voor jou en nu speciaal geprijsd. Geniet dus van Dutch Design voor een no-nonsense Hollands prijskaartje.

Montèl Woonmagazine

Vraag nu het Montèl Woonmagazine aan. In het Woonmagazine vind je tal van leuke items, tips, trends, inspiratie, kleuren en de nieuwe collectie 2020!

Vraag hier het Montèl Woonmagzine aan

Maatwerk voor elk budget

Smaken verschillen en elk mens is uniek. Daarom maakt Montèl uw bank of fauteuil volledig op maat voor u met 1001 mogelijkheden en verrassend betaalbaar.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.