Pastoe in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Pionier en nog immer trendsetter in design Pastoe werd opgericht in 1913. Al ruim een eeuw mag Pastoe zich vernieuwer en koploper in de moderne vormgeving noemen.
Dit merk heeft zijn sporen ruimschoots verdiend!
Pastoe: waar vernieuwing, hypermodern design en flexibiliteit elkaar tegenkomen!

De collectie van Pastoe?

Eigenlijk bepaalt ú waaruit die precies bestaat. Kasten, tv-meubelen, dressoirs, tafels, sidetables, bijzettafels… het is maar hoe u het noemen wilt.

Bekijk ook andere kasten in onze collectie

Veelzijdig en speels

Pastoe creëert allerhande ultra strakke, veelzijdige en speelse woonelementen die naar uw eigen inzicht als meubel kunnen worden ingezet.

Maak gebruik van ons 3D advies

A'dammer is een designicoon

Een meubel als object, dàt is de A'dammer van Pastoe. De meest verkochte Nederlandse meubel ooit. Dat maakt dat de A’dammer een designicoon is.

Pastoe bij Haverkort

Op zoek naar iets opvallends? Iets fenomenaals? Ongebruikelijke kleuren en materialen? Kom inspiratie opdoen bij Haverkort!

Bekijk ook onze Interstar collectie

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.