Pilat & Pilat in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Pilat & Pilat is een zuiver en helder merk, sterk en stoer in zijn eenvoud. Dit Friese familiebedrijf ontwikkelde zich van een werkplaatsje in Friesland tot een succesvolle fabriek in Bosnië. Pilat & Pilat koos dit land vanwege de uitgestrekte bossen, waardoor er duurzaam geproduceerd kan worden.

Pilat & Pilat staat voor puur Hollands vakmanschap en degelijke, duurzame design meubelen.
De tafels, stoelen, kasten en banken van Pilat & Pilat zijn gemaakt van eerlijk hout en hebben een robuuste, sobere uitstraling.

Ambachtelijke houtbewerking

De meubelen lijken eenvoudig, maar schijn bedriegt; de productie van elk ontwerp vereist een complex en ambachtelijk houtbewerkingsproces.

Pilat & Pilat: must-haves!

Een Pilat & Pilat is een must-have voor elke liefhebber van ambachtelijk bewerkt hout in prachtige kleurnuances. Spreekt dit merk u aan? Bekijk de kwaliteit van Pilat & Pilat bij Haverkort.

De Pilat & Pilat collectie

Pilat & Pilat heeft een zeer gevarieerde collectie met onder meer tafels, bureaus, stoelen, eetkamerstoelen, kasten, dressoirs, wandkasten, boekenkasten en banken.

Bekijk ook andere tafels in onze collectie

Tikkeltje eigenzinnig

De vormgeving maakt een Pilat & Pilat een tikkeltje eigenzinnig. Leuk detail: elk meubel uit de Famylje-collectie van Pilat & Pilat draagt de naam van een familielid.

Ontdek ook eigenzinnige eetkamertafel collectie van Seuren

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.