Pode in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Pode is een jong, Hollands designlabel met een heel eigen stijl.
De kleurrijke stoelen, fauteuils, loveseats, banken en hoekbanken van Pode worden geproduceerd in de fabriek van het succesvolle merk Leolux, in Venlo.
Pode levert kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Topconstructie van Pode

Pode maakt gebruik van het door Leolux ontwikkelde Q-frame: een topconstructie met echte houtverbindingen die u verzekert van jarenlang plezier van uw bank, loveseat of fauteuil.

Strak gestoffeerd

Bij een Pode hoeft u niet te zoeken naar klittenband, ritsen of hoezen. Die zijn er niet. Elk onderdeel van een meubel wordt apart gestoffeerd en zit dus lekker ‘strak in het pak’.

Bekijk ook onze Gelderland collectie

Pode bij Haverkort

Het schuim en de vering van een Pode zijn van zeer hoge kwaliteit. Hoe dat zit? Heerlijk! Ervaar het zelf en kom geheel vrijblijvend proefzitten bij Haverkort!

Bezoek ook onze Montèl Brandstore

Pode & Vakmanschap

Pode wordt gemaakt door vakmensen. De designer ontwerpt, de meubelmaker maakt. Geen productiewerk maar vakmanschap!

Design waar je blij van wordt

Een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, ontworpen door internationale topdesigners en die elkaar stuk voor stuk aanvullen in beeldtaal, kleur en gevoel.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.