Sunway in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Licht en kleur zijn essentiële sfeermakers die u rust, inspiratie en nieuwe energie geven.
Met de raambekleding van Sunway creëert u direct de gewenste lichtinval en sfeer in uw leefruimte.
Onze behoeften veranderen voortdurend. Wilde u gisteren naar buiten kijken; vandaag wilt u wellicht lekker cocoonen. Volledige privacy. Wilt u zonlicht in uw ruimte of juist niet? Stel zelf de ideale lichtinval in voor uw leefruimte met Sunway raambekleding. Reguleer de daglichttoetreding optimaal. Bepaal zelf wat u wilt zien, wat de buitenwereld mag zien, hoeveel licht er binnenvalt, en waar.

Veelzijdige topkwaliteit

Sunway biedt raambekleding van het hoogste niveau. De topkwaliteit van dit merk stelt u in staat om uw raambekleding eindeloos en flexibel aan te passen.

Neem ook uw raambekleding mee in uw interieuradvies

Veelzijdig, slim & kindvriendelijk

Draaien, schuiven, verstellen; het gaat soepel en gemakkelijk met de professionele producten van Sunway. Naast veelzijdig en slim is Sunway raambekleding bovendien zeer kindvriendelijk.

De Sunway collectie

De Sunway collectie bestaat uit gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, blinds en paneelgordijnen; dé trend voor grote ramen.

De collectie van o.a. Sunway vindt u op onze Woontextiel afdeling

Sunway bij Haverkort

De raambekleding van Sunway is functioneel, decoratief en tot in detail schitterend afgewerkt. Voor Sunway raambekleding gaat u natuurlijk naar Haverkort.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.