Variér in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Ons lichaam heeft van nature de behoefte om te bewegen. Eigenlijk zitten we te veel, maar dit is niet altijd te voorkomen. De designers van het Noorse merk Variér nemen bij elk ontwerp het menselijk lichaam als uitgangspunt. Variér ontwikkelt bijzondere stoelen, fauteuils en relaxfauteuils die inspelen op de behoefte van ons lichaam om actief te zijn. Een Variér ondersteunt uw lichaam, stimuleert beweging en verbetert uw gezondheid. Zo bent u, wanneer u zit, toch gezond bezig.

Opvallend design & Subliem comfort

Zitten funest voor het lichaam? Niet als u zit op een Variér! Variér combineert opvallend design met subliem comfort. Dit is het summum van zitgenot!

Variér zorgt voor een actieve zithouding

Uw ruggengraat neemt op een dynamisch zitmeubel zijn natuurlijke kromming aan, waardoor de druk op de rug vermindert en de rugspieren sterker worden.

Variér is gezond zitten!

Zitten op een Variér verbetert uw ademhaling en doorbloeding, waardoor uw concentratievermogen toeneemt en uw algehele gezondheid verbetert.

Bekijk ook andere fauteuils in onze collectie

Variér bij Haverkort

Kiest u voor de kniestoel, de zadelstoel of een andere ergonomische stoel of fauteuil van Variér? U zit altijd goed. Letterlijk!

Laat u adviseren in onze Comfort & Relaxstudio

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.